Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy sokan azt mondják,boldog házasságban élnek,közben meg hajszolják a neten a titkos szex kapcsolatokat? Mire jó ez:?
Ismerek olyan lányt, akinek vőlegénye van, és neten, szexpartnert keres. Regisztrálva oldalakon.
Miért mindig csak a pasik?
Tudod, kedves kérdező, az évek során változik az ember. És ez nem csak a férfi oldalt érinti, pont ugyanúgy előfordul a nőkkel is. Egy párkapcsolatban mindkét fél változik. Ami jó volt 10-20 éve, ma már nem annyira jó. De még ha jó lenne sem ugyanolyan a partner, mint akkor volt. Felvesz a másik fél által idegesítő szokásokat, más lesz az érdeklődése, stb. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy amit a kapcsolat elején - tudatosan vagy sem - esetleg elnyomott magában valamelyikük (vagy mindkettő), az előbb-utóbb a felszínre tör. Ez bármi lehet, jellemzően a szexben szokott érzékenyen jelentkezni, mert nyilván az nem olyan megbotránkoztató, ha egy nő 20 év kapcsolat után nekiáll hímezni, vagy egy férfi hirtelen ellenállhatatlan vágyat érez a korongozás iránt.
Hogy miért vannak ennek ellenére mégis együtt? Számos oka lehet. A társadalmi nyomás, az erős vallásos neveltetés, a közös gyerek, a lakáshitel, a megszokás... a sor végtelen.
Mindenkinek, aki félrelép, megvan a maga története. És aki egyből reagálva elítéli a "bűnöst", sosem tudhatja, hogy mikor kerül olyan élethelyzetbe, amikor ő is bűnössé válik. Nem egy ilyen ismerősöm van (nő is, férfi is), akik korábban "én nem, sosem", aztán pár év múlva mégis...
Egy erzelem mentes urites mindig jo , azert nem ku..aval mert ott fizetni kell . A szexpartnerhez meg vissza lehet jarni !
A felesegemnek is van 1 lokoje, de neki nem enged meg mindent mint nekem. Nekem is van 1-2 lany akihez jarok … kozben otthon minden heten 3-4x szeretkezunk . Gyerek is van 2 es tervezzuk a harmadikat is es mi igy vagyunk boldogok .
Felesegemnek amugy egy nagyobb farok hianyzott ezert tartja Robit, de en megertem mert en csak egy 13-assal rendelkezem…
4es
Sírok, mekkora troll vagy 😂 De már unalmas ez a 13 centis témád.
Én még annyit tennék hozzá, hogy sokszor a jó szexet és a boldog párkapcsolatot teljesen ellehet különíteni egymástól. Lehet baromi jó a szex egy fiatal csajjal, akivel minden más problémás. És lehet szar a szex a feleségeddel, vagy nincs is, de minden más isteni (az együttélés, a közös kassza, a hobbik, a gyerekek, az utazások, a közös emlékek, egymàs rokonai, stb)
1es voltam
A 3as tökéletesen leírta a választ. Majd ha a kerdező is
10-20 évet él le vkivel utána tegye fel magának ezt a kérdést.A szexben is mint az életben is változnak az emberek vágyhatnak másra/ élményekre/
A sajátjának is javasolható hogy igenis dobják fel a házasságot új fehérnemű, szerepjáték, 3mas szex
/ kizárólag szex és nem féltekenykedés!! hangsúlyoznám/ stb.Ez csakis akkor működik persze ha a másik fél is belemegy...ha az érdeklődés egyoldalú akkor hiábavaló....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!