Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan marhaságnak azt, ha valaki házassagig nem él nemi életet?
4-es pedig egyszerű
Ha házasságig várnak akkor nagyobb eséllyel gondolják komolyan.
Én személy szerint azért tartom hülyeségnek mert egy tartós kapcsolat egyik alappillére maga az intimitás.
Most képzeld el, hogy vársz esküvőig és a nászéjszakán derül ki, hogy szexuálisan nem illetek össze.
És másnap úgy kelsz fel, hogy egy olyan személlyel kellene leélned, életed hátralévő részét, akivel fixen nem fogsz sosem egy jót dugni valami miatt
Az intimitás nem csak a szexet jelenti.
Egy kapcsolat alappillére a kommunikáció. Megbeszélik ki mit szeret, mi vonza, mi a véleményük dolgokról stb.
Együtt tanulnak bele.
Mert teljesen felesleges az önmegtartóztatás :) a szex egy csodálatos dolog, ha két olyan ember csinálja, akik passzolnak. Nem csak testi örömöt okoz, hanem lelkit is. A szex az egyetlen dolog, amit más rokonoddal, haveroddal, barátoddal nem csinálsz, az az egyetlen, ami a párodé. Ez tesz titeket igazán eggyé. Teljesen felesleges erre nemet mondani, és várni, hogy aláírjatok egy papírt, ahogy már előttem is mondták. Ez nekem összeegyeztethetetlen a felfogásommal. Igen, a vallás az közbe tud szólni, én nem vagyok vallásos. Ez az én véleményem. Persze ha valaki akarja, várjon, de engem ne akarjon meggyőzni ahogy én sem őt, én csak a véleményem írtam le.
Azt még hozzátenném, hogy persze vannak egyéjszakás kalandok, meg szexkapcsolatok, meg barátságok extrákkal, ez is nagyon jó tud lenni, nekem is volt ezekben részem (egyéjszakást kivéve). De igazán jó (szerintem) a párjával lehet az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!