Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az valami pszichológiai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az valami pszichológiai betegség hogy az tesz boldoggá hogy sokan dugnak meg? 29N

Figyelt kérdés
Minél több farok jár bennem minél többször annál boldogabb vagyok.

aug. 13. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Bukake nem erdekel?
aug. 13. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Élvezed? jó neked? akkor számít?

Amúgy meg az üzenőfiókod egy órán belül el fog halálozni mert annyi szűzike fog írni :D :D :D

aug. 13. 22:47
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Hogy nézel ki?
aug. 13. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Nimfománia.

Igen, az egy pszichológiai betegség.

aug. 13. 22:50
 5/14 A kérdező kommentje:

#1 De az is érdekel.

#3 A kérdés szempontjából szerintem lényegtelen hogy nézek ki.

#4 Ebben igazad van :)

aug. 13. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
NEM az! Csak nagy az étvágy, egészségedre :) Akkor tekinthető kóros pszichés elváltozásnak, ha ez rányomja a bélyegét a mindennapjaidra, nem tudnád rendesen elvégezni e miatt a munkád, mindennapi teendőidet.
aug. 13. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, mert engem az tenne boldoggá, ha minden lányt aki számára kedves vagyok, kielégíthetném rendszeresen és megdicsérnének, hogy senki más nem törődik velük ennyit és hozzámbújnának, ölelnének, csókolnának, a támaszuknak tartanának, hálásak lennének.

35/F

aug. 13. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
#5 nyilván azért kérdezi mert dugna.. bár itt sokaknak nem számít az se hogy hogy nézel ki vagy a bolygónkon élsz-e egyáltalán :D :D
aug. 13. 23:09
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
A tinderen 55 milliárd felhasználó van, abból 8 milliárd ember él a földön. Akkor a maradék?
aug. 13. 23:23
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

4. De milyen értelemben? A nimfománia a folyamatos szexet való kívánásról szól, amikor valaki már nem tud leallni.

Ez nem az, ez fétis.

Én is napi 2-3x kívánom a párom, mégsem vágyik nimfo. Ez viszont preferencia, libidó.

aug. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!