Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfománia vagy milyen betegség lehet?
Szó szerint mániákusan imádom a párom péniszét. Másé nem izgat, de az övének a közelemben KELL lennie! Csak megfogni vagy kényeztetni vagy betenni, csak érjen vele hozzám!
Nem lehet úgy feküdni, hogy ne érjen hozzám vagy ne fogjam! Rendesen rosszul vagyok (idegesség, nyugtalanság, remegés), ha nem engedi, mert leizzadt, beteg, fáradt vagy ilyesmi!
Annyira rossz érzés, mikor a végén kiveszi! Egész nap bennem lehetne, de nem lehet, belealvadna a vér!
Felkeressek ezzel pszichológust? Van olyan, hogy péniszfüggőség vagy pénisz-elválasztási sokk vagy mit tudom én?? :-D
Nem friss kapcsolat, mégse múlik! Sokszor mérgelődve eltol, mert pihenne munka vagy kaja után én pedig folyton felállítom! De masszíroznom kell, ha már odaadja!
irigylem a párod..! :P
én a helyében örülnék neki és nem foglalkoznék azzal hogy ezzel orvoshoz fordulj. persze, ha neki ez túl sok, akkor valamit kezdeni kell ezzel, vagy párt kell cserélned.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!