Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényes anál kérdés! Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes anál kérdés! Hogyan tudnám ezt megértetni a barátommal?

Figyelt kérdés

Még nagyon friss a kapcsolatunk az új barátommal. Csak 3 hónapja vagyunk együtt, és 1 hónap után feküdtünk le először. Többször is feszegette már az anál témát, de nem merek igent mondani, mert van egy betegségem. Nem fertőző, sokkal inkább lelki dolog. Irritábilis bélszindrómám van, ami annyit tesz, hogyha nagy stressz hatásnak vagyok kitéve, akkor hasmenésem lesz. Hihetetlenül szégyenlem.NEm mernék belemenni egy anális közösülésbe, mert nem tudom milyen hatással lenne rám, ha a végbélnyílásomon hatolnának be. :(

Félek, ha elmondom ezt a barátomnak, akkor megundorodik tőlem, és szakít is. Mitévő legyek? Nem akarok hazudni neki, viszont ezt senki se tudja rólam.

21l

2016. jún. 13. 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

"Többször is feszegette már az anál témát"

:D :D :D Bocs :D

2016. jún. 13. 22:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha normális,akkor megérti. Hidd el,nem is kevés ember szenved IBS-ben. Másrészt van olyan ismerősöm,aki így is szokta vállalni az anált,nem történt semmi baj. :)
2016. jún. 13. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Felnőttek vagytok, mondd el neki hogy IBS-ed van.

otthon egyedül mosd ki magad és próbáld ki dildóval magadnak olyan 5percig, ha nincs gond akkor szerintem csináljátok.

2016. jún. 13. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Először is, te szíved szerint vágysz az análra?
2016. jún. 13. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg kezd el feszegetni tök komoly arccal, hogy benne vagy úgy, hogy elsőre egy felcsatolható pénisszel kipróbálnád rajta, mert mozgatja a fantáziádat, (ráadáásul neki ugye ott az az izgi prosztatája is), és arra gondoltál, hogy aztán majd meglátjátok, hogy idővel kedvet kapsz-e a fordított felálláshoz is. :-)
2016. jún. 13. 22:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak attól félsz, hogy anál közben jön rád a hasmenés, beöntéssel tehetsz ellene. Lehet kapni ilyen zuhanycsőre szerelhető beöntőt:

[link]

Ezt felteszed a zuhanyrózsa helyére. Beállítasz nagyjából 10 centi magas vízsugarat kellemesen meleg vízzel. A beöntőt a fenekedbe dugod és addig engeded magadba a vizet, amíg azt nem érzed, hogy kezd feszíteni (ne lepődj meg, ha több liter víz is beléd fér). Próbáld meg utána magadban tartani a vizet pár percig, majd a WC-n engedd ki. És addig ismételd, amíg teljesen tiszta víz nem jön belőled.

Ha megtisztítottad magad, utána még várj azért egy fél órát, mert nem biztos, hogy az összes vizet ki tudtad magadból nyomni.

22/L

2016. jún. 13. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szarjad le...de komolyan. Mond el neki, aztán ha erősködik akkor hagyad...ha ő ettől boldog. Te nyugodt lehetsz szoltál.
2016. jún. 13. 23:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd el, nekem aranyerem van, és én már az ismerkedési szakaszban jelezni szoktam, hogy anál kizárt, mert bár remek proktológusom van, nem szívesen látogatom túl sűrűn.
2016. jún. 14. 00:05
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Mondjad el neki. Ha emiatt szakít veled, hát lányom akkor nem sokat veszítettél.
2016. jún. 14. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
A #6-os válaszoló már elmondta, de ugyanazt akartam én is. Adj magadnak előtte beöntést, és akkor tuti nem jön rád a dolog közben, mert egyszerűen nem marad benned semmi, ami kijöhetne. ;)
2016. jún. 14. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!