Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes anál kérdés! Hogyan tudnám ezt megértetni a barátommal?
Még nagyon friss a kapcsolatunk az új barátommal. Csak 3 hónapja vagyunk együtt, és 1 hónap után feküdtünk le először. Többször is feszegette már az anál témát, de nem merek igent mondani, mert van egy betegségem. Nem fertőző, sokkal inkább lelki dolog. Irritábilis bélszindrómám van, ami annyit tesz, hogyha nagy stressz hatásnak vagyok kitéve, akkor hasmenésem lesz. Hihetetlenül szégyenlem.NEm mernék belemenni egy anális közösülésbe, mert nem tudom milyen hatással lenne rám, ha a végbélnyílásomon hatolnának be. :(
Félek, ha elmondom ezt a barátomnak, akkor megundorodik tőlem, és szakít is. Mitévő legyek? Nem akarok hazudni neki, viszont ezt senki se tudja rólam.
21l
"Többször is feszegette már az anál témát"
:D :D :D Bocs :D
Felnőttek vagytok, mondd el neki hogy IBS-ed van.
otthon egyedül mosd ki magad és próbáld ki dildóval magadnak olyan 5percig, ha nincs gond akkor szerintem csináljátok.
Ha csak attól félsz, hogy anál közben jön rád a hasmenés, beöntéssel tehetsz ellene. Lehet kapni ilyen zuhanycsőre szerelhető beöntőt:
Ezt felteszed a zuhanyrózsa helyére. Beállítasz nagyjából 10 centi magas vízsugarat kellemesen meleg vízzel. A beöntőt a fenekedbe dugod és addig engeded magadba a vizet, amíg azt nem érzed, hogy kezd feszíteni (ne lepődj meg, ha több liter víz is beléd fér). Próbáld meg utána magadban tartani a vizet pár percig, majd a WC-n engedd ki. És addig ismételd, amíg teljesen tiszta víz nem jön belőled.
Ha megtisztítottad magad, utána még várj azért egy fél órát, mert nem biztos, hogy az összes vizet ki tudtad magadból nyomni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!