Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg akarja dugni a popsim, az azt jelenti, hogy csak egy tárgynak néz?
Figyelt kérdés
aug. 13. 14:58
21/28 anonim válasza:
17. Nem tudtam, hogy egy NŐT dugva is lehetek homokos. Eszerint egy nőn vannak HETERÓ lyukak, meg B*ZI lyukak. És ha nem oda teszem be, hanem eggyel arrébb, akkor bzi vagyok. Értem... Micsoda tudatlanság volt részemről! Igyekszem fejlődni, tanulni, felnőni... Majd mondom a barátnőmnek is. Nehogy seggbe, mert az nem heteró cselekedet! Légyszi a heteró lyukba igazítsd a farkamat!
22/28 anonim válasza:
Azért vannak bajok a fejekben rendesen.
Mennyi idősek vagytok? 12-13?
Miért lenne meleg vagy biszex az aki análisan is együtt van a párjával (nő).
Akkor ennyi erővel aki orális szexet művel az is az? Mert a bi és meleg férfiak azt is csinálják. Sőt kézimunka is van köztük.
23/28 anonim válasza:
Ne mond már, hogy aki nem kívánja a puncit és inkább a sz.ró lyukba teszi, az okés...
24/28 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy nem kívánja a puncit. Vissza olvasva ez sehol sem hangzott el. Az anális szex csak egy plusz.
26/28 anonim válasza:
24. Milyen plusz? Semmi élvezete nincs benne a nőnek. Önző plusz a férfinak, de jó!
28/28 anonim válasza:
Én is jól megd.gnám a popsidat,ha a barátod lennék,főleg ha jó kerek és izgató,nincs ebben semmi rossz,ne keress benne ilyet,pucsíts neki oda és engedd meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!