Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg akarja dugni a popsim, az azt jelenti, hogy csak egy tárgynak néz?
Figyelt kérdés
aug. 13. 14:58
11/28 anonim válasza:
#10 ezt vezesd le rendesen légyszíves
13/28 anonim válasza:
az is tény, hogy ezeke a kérdések, amik ismétlődnek, ugyanazok az unatkozó pasik írják ki. a lányok pedig kiváncsiak, kipróbálják az anált, aztán rájönnek, hogy fáj a popojuk utána, de elmúlik pár napon belül. Persze ha kis/vékonyfarku a párjuk, akkor akár még élvezni is tudja.
14/28 anonim válasza:
Szerintem nem. Mi 2 év után jutottunk el oda a párommal, hogy kipróbáltuk...engem régóta izgatott a gondolat, ő is nyitott volt rá.
Nem lettem kevesebb/rosszabb a szemében.
38N
16/28 anonim válasza:
Miért lenne homár, aki seggbe is szereti? Ne zavarjon hogy egy NŐT dugok bammeg....
17/28 anonim válasza:
#16 Ne törődj vele, a sitten sem homár senki, mégis megb@sznak seggbe még aznap, ha véletlen bekerülsz. Viszont rajtad nincs más b@szható luk, de egy nőn van. Ha nem buznyák vagy miért nem azt használod?
18/28 anonim válasza:
#17 ott a pont. A férfiak csak s.gget használhatnak, viszont a nőnek ott a nemiszerve. Aki nem kívanja a női nemi szervet, az nem hetero
19/28 anonim válasza:
Nem, csak nagyon izgató vagy neki és annyira tetszel neki, hogy oda is szeretné
20/28 anonim válasza:
17. Ezzel a proli megnyilvánulással nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!