Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő húsz éven át szexuális életet él és aztán véget ér vagy csak ritkábban van valami okból pl.beteg lesz a párja vagy impotens, bírni fog szex nélkül élni vagy csak egy ideig és aztán megcsalja a párját?
Figyelt kérdés
Egy 40 év körüli párra gondolok.Jelenleg elég erős vágy van a nőben szex téren.máj. 30. 07:54
1/9 anonim válasza:
Ezt sok dolog befolyásolja, főleg az érzelmek. A természet mindig erősebb, már mint a hormonok. Elméletileg önmegtartóztatás. Sok embernek megy, de valaki, erkölcsileg nem tud gátat vetni. De ezt egy jól működő kapcsolatban, meg lehet beszélni, és találni egy középutat ami mindenkinek elfogadható.
2/9 anonim válasza:
Máshol fogja keresni a boldogságot, erre valók a szeretők.
3/9 anonim válasza:
40+ vagyok nagy libidóval. Nem bírnám szex nélkül.
6/9 A kérdező kommentje:
Férfi.
máj. 30. 11:33
7/9 anonim válasza:
A legtöbb nő nem bírná. Valahogy pótolná, kézzel-sedégeszközzel-szeretővel.
8/9 anonim válasza:
Az aktusnak van akadája?
Az én férjemnek is vannak gondjai de nyalás, ujjazás, játékszerek mindig többszöri orgazmusom van. Bár hosszú távon nem elég az biztos.
9/9 anonim válasza:
Férfiként ugyanebben a helyzetben vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!