Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt idősebb (25-30) év feletti szüzek?
Mi az oka hogy azok vagytok? Mi akadályoz benneteket?
Nők és férfiak válasza is érdekel, kort és nemet is írjatok.
Az oka leginkább az önbizalomhiány, zárkózottabb személyiség, az átlagtól eltérő test, emellett nem járok sehova ahol esetleg ismerkedni lehetne.
30/N
Komplexus, kis farok, ronda külső, szegénység, személyiség.
41 F
#11 ezek nem indokok, csak kifogások nők esetében.
Ha akarsz szexelni akkor szexelsz, ha nem akarsz akkor kifogásokat gyártasz....
Elsősorban önbizalomhiány, gyávaság, bizalmatlanság.
Annak idején nem akartam mindenáron elveszíteni most időm és kedvem sincs rá.
Olvasva előző hozzászólásokat. Nekem is volt részleges fitymaszűkületem(de már rég megműtettem), ja és nem nagy én nemiszervem se de nem ez az oka a szüzességemnek. Nem ezek a dolgok meghatározóak. 37/F
37F
Tőlem konkrétan undorodnak a nők -meg úgy általában az emberek. Szóba se akarnak állni velem, nem hogy szex -_-
Egyszer voltam prostinál, még 20 évesen, az is elküldött mikor meglátott, h izé bocs, hát most nem tud mégse fogadni, sürgősen el kell mennie, sürgős dolga akadt mióta beszéltünk telón.
35 F
Az okok egész egyszerűek.
Mivel férfi vagyok nem kellett ehhez sok hogy ilyen maradjak. Magamnak való, otthonülő típus voltam, nem igazán jártam sehova. Persze volt pár barátom de soha nem voltam bulikban, nem mentünk csajozni stb.
Nem a külsőmmel van baj, kissé visszahúzódóbb és csendesebb típus vagyok, nincs jó dumám, szociális életem szinte nem létezett régen és most sincs nagyon. Ezekhez hozzájön az hogy elég válogatós vagyok hogy kik jönnek be szóval ez se könnyített a dolgokon.
Most már úgy vagyok vele hogy nagyjából feladtam. Rossz személyiségem volt ehhez, és sok gátlásom is amik hátráltattak. Csodákban nem hiszek.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!