Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 45 feletti férfiak!Az arcsimog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 feletti férfiak!Az arcsimogatás nálatok flört vagy a mélyebb érzelmek kifejezése, milyen szituban csináltátok?Csak akkor szavazz, ha már simogattad nő arcát,kõsz¡!

Figyelt kérdés
A szitu nálam az volt, hogy évek óta ismertük egymást egy férfival, sokat találkoztunk kettesben bizonyos okok miatt, de szex nem volt soha.Egyszer csak elkezdte simogatni az arcom, nem egyszer.Nálatok mit jelent, akik simogattátok már meg nő arcát?

2023. nov. 4. 10:07
A kérdező szavazást indított:
Flört végett simogattam nő arcát.
Mélyebb érzések miatt simogattam nő arcát.
Előfordult mindkét esetben.
16 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A régi átkos rendszerben injekció előtt is meg szokták paskolni az alany bőrét. Ebből a többit kitalálod 😁
2023. nov. 4. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Hát ha arra célzol, csak barátok nem tapizzák egymás arcát. Szóval igen, be akar akasztani.
2023. nov. 4. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelmüen szexuális közeledés.
2023. nov. 4. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!De nem mindegy milyen értelemben.

Meg is lepődtem a szavazás eddigi eredményén.

2023. nov. 4. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért lepődtél meg? Azt már korábban tisztáztad, hogy bejössz neki, de nem akarja megcsalni a feleségét.
2023. nov. 4. 12:23
 6/10 A kérdező kommentje:
A mélyebb érzések alatt a nem szimpla szexuális vonzalomra gondoltam,és szerintem ez egyértelmű volt, mégis erre szavaztak többen, nem a flörtre,ami nyilván szexuális vonzalomból adódik, mert azzal nem flörtölnek, aki nem jön be. :D
2023. nov. 4. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Kedvesség, erős szimpátia is lehet, nem feltétlenül van szexuális tartalma.
2023. nov. 4. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Miért kellett ma is kiírni ezt a kérdést? Tegnap nem kaptál rá elég választ, ami igazolta volna, hogy többen többféleképpen látják?
2023. nov. 4. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
3. vok. 4. Amit leirtál abbol több nem derül ki és nem akartam a levegöbe beszélni. Ha többet elárulsz a történetetekröl (akár priviben) akkor talán tudok következtetni az érzelmi részre.
2023. nov. 4. 14:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti.

Ez a kérdés olyan férfiaknak szól, akik már simogatták meg nő arcát, és tudni szeretném miért a felsoroltak közül.Ebből következtethetek valamire a személyes kapcsolataimban, ennyi.Nem tudom mit bonyolítod túl a kérdést. :P

2023. nov. 4. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!