Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/53 anonim válasza:
Ha jóképű akkor igen,viszont ha nem kívánatos a személy,akkor semmi pénzért nem!
33/53 anonim válasza:
Szexelnék pénzért,még akkor is ha kiderülne
37/53 anonim válasza:
#36 És mennyiért vállalnál be egy helyes pasit?
38/53 anonim válasza:
De ez amúgy mindenkinek szól aki benne lenne. Csak kíváncsiság, hogy egy nem hivatásos nő mennyiért menne bele egy számára helyes pasival ha pl így utcán leszólítaná. #37
39/53 anonim válasza:
Sok nőt lányt nem értek itt az oldalon, milliókról beszélnek egy szopás ért így nem úgy nem azért ne álltasatok magatokat ennyire. Rengeteg kis fiatal lány mondjuk ingyen is be vállal mindent nem egyet láttam hogy a pasik ki viszik a szórakozó helyről és az én korosztályombol is ami milf és tuti ha az ember olyan helyzetben van meg teszi mert nem azt fogja nézni hogy pont hogy néz ki az akit le kel rendeznie mert egy csöves nem fog annyi pénzt fel ajánlani ugye bár. Én személy szerint nem vagyok öröm lány de ha azt mondaná valaki hogy ad 100 ezret elegitsem ki simán el vallalnám mert kel a pénz és a megélhetésem miatt muszáj és könnyebb mint várni egy hónapot a fizura . De ez csak ez én véleményem.
40/53 anonim válasza:
39-es!
Persze, hogy elvállalnád egy százasért, mert amúgy te egy hivatásos lány vagy, és normál esetben 30 ezret kapsz egy órára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!