Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szogezem le, hogy "en marpedig soha az eletben", mert ki tudja, mit hoz a jovo. Van munkam, utalom, de mashol is utalnek lenni, csak ot kevesebbet keresnek ugyanannyi munkaidoert.
Nem vagyok szent, szukos, nehez napokat, idoket elve eszembe jutott igy keresni penzt, plane ha kozben keretlenul ajanlatot kapok privatban, de egyszeruen elfog az undor, ha arra gondolok, hogy egy idegen, barki, akit nem szeretek, hozzam er. Ha tenyleg olyan helyzet lenne, megemberelhetnem magam es az arckifejezesemet is, de maskulonben, azt hiszem, nekem nem menne es inkabb atvitten tovig szopas a munkahelyemen.
Attol, hogy nem derulne ki, en tudom, mit tettem, tukorbe se kellene neznem hozza.
Hát ez egy anonim oldal nem akarok álszenteskedni szóval leíró.
Több millióért egy jó pasival, vagy legalábbis tűrhető el megtennéd ha soha nem derülne ki, benne lennék abba is hogy elvigyen így nyaralni, vagy akár abba is hogy hozza a haverjait...
De az kizárt hogy valami dagadt ronda öregembert leszopjak meg hagyjam hogy megdugjon 20 30 ezer Ft ért.
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!