Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt magukat csúnya nőként jellemzik pénzért szexelnétek csúnya pasikkal?
Figyelt kérdés
Akinek inge......
Ha igen mennyiért?
Érdekel hogy van-e ilyen az most ne számítson miért csúnya nőktől kérdezem de nem azért mert olyat kéne bevállalni sima átlagos dolgok.
Ja és nem keresek itt senkit ez csak egy kérés.
2023. jún. 18. 12:39
1/7 anonim válasza:
Én szép vagyok, de pénzért is csak jó pasikkal szexelek... 😄
2/7 anonim válasza:
Nem tudom meg ítélni h szép vagyok vagy csúnya és igen le mármint ezt úgy kell értelmezni h olyannal aki bejön nekem de lehet másnak mondjuk csúnya ez is relatív nekem alapvetően nincsenek olyan elvárásaim h legyen kidolgozva a teste vagy H szőke legyen stb az a lényeg h arca vonzó legyen számomra
3/7 A kérdező kommentje:
na és olyannal aki nem jön be nektek
2023. jún. 18. 15:47
5/7 anonim válasza:
Ettől függetlenül nem csúnya valaki csak mert nekem nem jön be
7/7 anonim válasza:
Attól h le lettem pontozva a véleményem nem fog változni #2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!