Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők szívesen használják ki azokat az alkalmakat , amikor a párjuk külföldön van dolgozni, hogy megcsalhassák végre a párjukat valakivel?
Szeretitek kihasználni azt hogy végre nincs otthon a férjetek/barátotok/Partneretek?..
Esetleg alig várjatok hogy végre elmenjen , és a szeretőtökkel lehessetek?
Kell nektek ezekre az időkre is valaki helyettük? Szoktatok ilyenkor szeretőzni?
10/
Mit kellett volna tennie a kamionos férjnek , mikor rajta kapta a feleségét egy másik pasival ?
Nem, max egyik másik. Szóval hűtsd le magad kérdező, neked ebben a hálóban se fog akadni senki 🤭
Chadcsászár
Hát egy normális nő biztos nem csalja meg. Egy öszötlény talán.
Én nemzetközizek. Annyi pénzt keresek, amit egy nő felelős családanya nem fog kockáztatni.
Hat szerintem nem a Nője szeretőjét agyba főbe verni!…
Miért lenne ő a ludas?
Egyébként egy ilyen “FÉRFI” nem FÉRFI , csak azért mert nem a Párját verte el , aki valószínűleg pont azért csalta meg , mert ilyen primitív!… !?
14/ Nem , nem jelentette fel , örült hogy élve ki tudott menekülni a lakásból .
8 - voltam .
16 /
Ebben egyet értek , a feleséget kellett volna elsőnek kérdőre vonnia .
Ilyen esetben szakítani kell és nem elhitetni a párjával, hogy szereti, mert az egy aljas és gerinctelen dolog. Az nő aki ilyen, azt meg ugye ribizlinek hívjuk és kár is szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!