Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nők milyen jellemhibákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nők milyen jellemhibákat ismernek fel önmagukban?

Figyelt kérdés
Szerintem soha nem a testük amúgy a dolog oka.

aug. 10. 08:54
1 2 3
 21/23 Senior Séf ***** válasza:
32%

"gusztustalan és traumatikus volt hogy inkább nem csinálja többet."

Igen, előfordul. A nő, bármennyire igyekszik is férfiként élni és szexelni, mindig nő marad. Neki fontos az érzelem is a jó szeretkezéshez. De hát hiába pofázza az ember rojtosra a száját.

aug. 11. 12:32
 22/23 anonim ***** válasza:

21.

Ez az lekzelő stílus felesleges volt. Van ilyen, de nem általános. Illetve nem tudjuk milyen előélete volt szex előtt pl. bántalmazták e.

aug. 11. 12:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Rengeteg pasi volt, akivel szívesen szereltem volna, de rám sem néztek. Pedig nem a szőke herceget vártam fehér lovon, teljesen átlagos pasik tetszettek. Volt olyan is, aki nálam jóval idősebb volt, de nagyon tetszett az intelligenciája, hangja, azonnal ágyba vihetett volna, ha akar. Én átlagos vagyok, vékony alkatú és nőiesen öltözködök, szóval nem is lehet arra fogni, hogy trampli vagyok vagy nem járok el otthonról. Minden pasi után konkrétan futottam, aki tetszett, egyedül az nem ment sosem, hogy megszólítsam őket. Próbáljozni nálam meg csak olyanok próbálkoztak, akikkel nem akartam semmit. Nyilván vannak az embernek elvárásai, azalatt nem fogok valakivel lefeküdnni,csak azért,hogy ki legyen pipálva. Nyilván masztizok nekem tetsző emberekre, vibrátorom is van. Szóval nincs fszhiányom,igazából nekem csak az hiányzik, hogy egy nekem tetsző intelligens emberrel kölcsönös vonzalom legyen. Ha csak az kéne, hogy valaki megdugjon, akkor találnék nyilván embert rá a neten, de nem értem miért kéne? Anélkül is ki tudok elégülni szexuálisan, lelkileg még más tészta. De inkább ne szexeljek soha,mint olyannal, akivel nem akarok.
aug. 14. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!