Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nők milyen jellemhibákat ismernek fel önmagukban?
Miért lenne egy szűz nő jellemhibás?
Te vagy szellemi "hibás"
8.
Nem kíván egy férfi se. Lelkileg és mentálisan is tönkre vagyok téve, ami a személyiségre és a kisugárzásra is kihat. és már nem is érdekel.
Igazából már elengedtem a témát. Rengeteg ember szüzen hal meg, ez nem egy új dolog.
Mert még nem találkoztál azzal a bizonyossal. Lelkileg meg mentálisan is nagyon jót tenne, ebben biztos lehetsz.
Szerintem meg nem engedted el a dolgot, más különben nem lennél itt.
13.
Felhozta az oldal a kérdést, nem magamtól kerestem rá.
Egy nyomorék senkinek nem vonzó, de már nem is akarom hogy bárki próbálkozzon. Nem mindenkinek való ez a "világ". Ha hiányom lenne veszek vibratort.
Szerintem nem jellemhiba maximum egy kis önbizalom hiánya illetve a fèlelem kis mèrtèkben
De az biztos hogy minden nő a szüzessège elvesztèse utàn felszabadultabb lesz ,a szèpsèg pedig relatív dolog volt mind a kettő vèglet baràtnőm ès gyönyörű napokat,heteket, hónapokat èltünk meg
17
Egy barátnőm depressziós lett utána. Többet nem is csinálta. Azt mondta kedves volt a pasi de neki ez annyi gusztustalan és traumatikus volt hogy inkább nem csinálja többet.
Depresszió? Nem vagytok orvosok sem pszichológusok, ennél fogva egyáltalán nem biztos, hogy jó a diagnózis. Neki nyilván előtte is voltak már bajai.
Már feltéve ha igaz a mese.
19
Volt pszichológusnal. Azt mondta ez nem olyan ritka mint hinné csak nem népszerű erről beszelni. Nem kell elhinned, nem fogok semmi bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!