Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nők milyen jellemhibákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nők milyen jellemhibákat ismernek fel önmagukban?

Figyelt kérdés
Szerintem soha nem a testük amúgy a dolog oka.

aug. 10. 08:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Gátlásosság legtöbb esetben az ok.
aug. 10. 08:56
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem találtam még olyan férfit akihez vonzódtam volna, szimplán. Nálam a gátlásosság, vallásosság vagy a pszichés problémák nem játszanak már, szerencsére. Bár ezen direkt dolgoztam is.
aug. 10. 09:06
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem volt még olyan srác aki kapcsolatot is szeretett volna velem, és nem csak dugni.:( És azért, bár nem vagyok szép lány, 1-2 szempontom nekem is van. 🤷🏻‍♀️

19L

aug. 10. 09:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok, ami miatt rengeteget aláztak így a személyiségem is torzult.
aug. 10. 09:21
 5/23 anonim ***** válasza:
15%

Pedig egy pár laza szextől megjönne az önbizalmad is, ami kisugárzik, és utána mindegy lesz, hogy nem vagyok olyan szép. Életem legjobb kalandjai csúnya nőkkel voltak.

Arról nem is beszélve, hogy a kevésbé szép nők a földön járnak.

aug. 10. 09:21
 6/23 anonim ***** válasza:
52%

A lelkiszegény érzelmi roncs emberek bántják a gyengébbeket. Te minek adsz az ilyenek szavára?

aug. 10. 09:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert gyerekkorom óta ez megy, így már én is lelki szegény érzemi roncs vagyok.
aug. 10. 09:36
 8/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem igaz. Az első adandó alkalommal amikor érezni fogod, kíván a férfi, megjön az önbizalmad. Adj neki esélyt, ne gubózz be! Öreg korodra bánni fogod.

aug. 10. 09:39
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

#7 ugyan ez van velem is. Már nagyon kis koromban kezdték, és folyton ez jut eszembe. Meg az, hogy szeretném, hogy aki lefekszik velem, akkor kívánatosnak tartson, és ne “életem legjobb kalandjai csúnya nőkkel voltak” felfogása legyen.

Dehát lehet csak ez marad.:(

(#3 vagyok)

aug. 10. 09:47
 10/23 anonim ***** válasza:

Úgy értettem hogy ők gondolják magukat csúnyának! Hidd el, gusztustalan stílusú nővel bottal se nyúlnék. Én azt látom, jókora önbizalomdopping kell csak nektek.. Szigorúak vagytok magatokkal.

aug. 10. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!