Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit csináltok olyankor amikor nem sikerül hátrahúzni a fitymátokat?
Figyelt kérdés
aug. 9. 20:00
1/5 anonim válasza:
Azt fitymaszűkületnek hívják, és műtéti beavatkozást igényel, mert tisztán tartani sem tudod. Keress fel sürgősen egy sebészetet.
2/5 anonim válasza:
Még lehet, hogy tisztán tudod tartani, én is tisztán tudtam annyira, hogy ne okozzon gyulladásos panaszt, de a nemi életemet teljesen gátolta, nem tudtam vele dugni, így meg kellett műttetnem. Műttesd meg tesó nyugi van. fitymaszukulet.hu pl ő vele rugalmasan meg lehet beszélni emailben is, hogy mikor mész, aztán lenyisszantja amit kell, megkéri az árát, de hidd el megéri, egyből kapsz időpontot, rugalmas is.
3/5 anonim válasza:
Van egy olyan vallás, ahol még csecsemő korban foggal megműtenek, nincs ebben semmi gáz...
4/5 anonim válasza:
Nekem 12 évesen rá is nőtt vagy tapadt a makkra a bőr. Soha nem tudtam hátrahúzni olyan szűk volt. Aztán a sok recskázás pár év alatt megoldotta. Olyan laza már hogy nem marad hátul. Tényleg erre nincs valami?
5/5 anonim válasza:
Mivel nem vagyok igénytelen és naponta fürdök, ahol nem hagyom ki a farkam sem, így soha nem volt gond hogy ne menne fel a bőr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!