Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem kezelnek leprásként a nők,vagy más férfiakat is?
Te miért nem szóltál a lanyokhoz? Leprásként kezeled őket?
Honnan tudod, hogy nem vesznek emberszámba? Mond hogy nem arra varsz, hogy odamenjenek hozzád beszélgetni, te meg csak várod a csodát...
Meg nem hiszem, hogy a kisvárosod összes nője tudja egyáltalán, hogy ki vagy.
Nekem nagyon éretlen személynek tűnsz és nagyon finoman fogalmaztam.
Mond hogy nem arra varsz, hogy odamenjenek hozzád beszélgetni, te meg csak várod a csodát...
ez két oldalú,én ne várjam a csodát de ők igen?mindig én teperjek?mért ne lehetne nálam is kezdeményezni 30 évenként?
#15 de ha te soha nem kezdeményezel, hanem arra vársz, hogy egy nő odatepüljön feléd, akkor ugyanolyan vagy, mint akiket leszólsz barátom, ez nem tűnt fel? Meg hogy miért neked kell teperni... Szoktál te teperni egyáltalán?
Az hogy mindenki letilt, valszeg azért van, mert nem jó dumával indítasz! Nehogy már az összes nő legyen a hibás azért, mert te ilyen vagy! Meg ha már mindenképp írasban akarsz ismerkedni, akkor javíts kicsit a helyesírásodon. Nekem se tökéletes, de a tiéd zavaros kissé.
A másik, iskolában nem véletlenül szólt be az a lány, hogy "te utálsz minket?" Nem valószínű, hogy a s.ggrepacsi hiánya miatt, hanem valamit árasztasz magadból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!