Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem kezelnek leprásként a nők,vagy más férfiakat is?
Figyelt kérdés
se kapcsolt se sex se kommunikáció2024. aug. 8. 22:17
1/16 anonim válasza:
Ja, engem se szop le egyik se, hiába ülünk egy metro kocsiban.
2/16 A kérdező kommentje:
1.nem kell gúnyolódni
2024. aug. 8. 22:59
3/16 anonim válasza:
Vagyunk egy páran. Tudom nem vigasztal, csak mondom
4/16 anonim válasza:
A korosztályombeliek így kezelnek engem is. A 20+ évvel idősebbekkel meg jól kijövök. Természetesen kikosaraztak ők is,de olyan elmélyített barátságok kötődtek így,amiért hálás vagyok
27/F
5/16 A kérdező kommentje:
elkeseredettségemben támogatásért szerettem volna szaxit,de annyit nem érdemlek meg
2024. aug. 8. 23:50
6/16 anonim válasza:
Még kommunikáció se? Te próbálkozol velük beszélgetni egyáltalán?
7/16 A kérdező kommentje:
igen,interneten,de semmi válasz,vagy tiltás,vagy beszólás
2024. aug. 9. 01:25
8/16 anonim válasza:
Na jó, ezt már nehezen hiszem el...
Na de ha mégis senki nem áll veled szóba, ha MINDENKI elküld, akkor valószínűleg veled van a baj már ne is haragudj. Nyilván olyanokat írsz, ami a legtöbb nőnek nem tetszik.
Könnyű azt mondani, hogy 1000 nő a hibás, te vagy egyedül a normális, csak ez nem igaz. Te egy incel vagy? Azok ilyenek...
9/16 anonim válasza:
A másik meg, hogy miért csak neten beszélsz a nőkkel? Munkahelyen vagy suliban, nem tudom hány éves vagy, nincsenek nők?
10/16 mantis religiosa válasza:
Minden férfit annak tekintenek. Csak néhányuk testi szükségletek miatt időnként erőt vesz magán, és mégiscsak szétteszi a lábait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!