Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy férfi egyedülálló, és ennek ellenére elutasítja a szexet?

Figyelt kérdés
Olyan esetben hogy a nő a legtöbb férfi szemével jól néz ki, és közli ezzel a férfivel hogy szexelni szeretne vele. Van olyan helyzet hogy csak emiatt elutasítja mert "könnyű préda"? Vagy ezért r*bancnak nézi? A nőnek egyébként eddig egy férfival volt csak szexuális kapcsolata (22 évesen) tehát egyáltalán nem r*banc, de ez nyilván nincs ráírva.
aug. 8. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen van

Válogatós típus egy haverom volt ilyen, azt szerette ha nagy kihívás volt a csaj.

De később megállapodott és azt mondta bán minden egyes kihagyott szexet 😁😁

aug. 8. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért mert férfi vagyok, nem dugok fűvel-fával. Kell a kémia. Ha nincs meg, hiába néz ki jól.

Nekem amúgy is az egyszerűbb, laza csajok jönnek be.

aug. 8. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Van. Lehet, hogy szépnek tartja, de szexuálisan viszont nem izgul rá. Van két barátnőm, az egyikük ilyen kerekded, latinos szépség, szexi cuccokban, a férfiak 98-99%-a dugná. A másik barátnőm vörös, szeplős, bilifrizurával, lógó, fiús gatyákban, teljesen átlagos arccal.

Volt egy pasi, akinél bepróbálkozott a latinos barinőm, mire a srác totál zavartan benyögte, hogy ő inkább a másik csaj számát akarja elkérni. Persze jött a döbbenet, szegény pasi utána nekem mondta, hogy hiába olyan mai ideál a Z, meg mindenkinek bejön és N meg csúnya, egyszerűen "N-ben van valami". Így mondta, valamiért nem izgult rá és nem azért, mert a csajszi kezdeményezett.

aug. 8. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Megesik az ilyesmi. Kicsit nézz magadba
aug. 8. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Van.

Nem egyszer előfordult már.

Pl barátja volt de nem jó a kapcsolat.

Nem jött be a hölgy nekem stb..

aug. 8. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs rajtam kúrás gomb. Elég sekélyes gondolkodásra vall, hogy normális férfi minden lyukra rámegy.

3 opció lehet:

-nem elégedett magával a férfi, és tart attól, hogy egy idegen előtt beég (méret, gyors menet, akármi miatt)

-nincs kémia

-egyéb aggály (pl. kitudódik, ami gáz lenne, vagy ilyesmi)

Akire rá van írva, hogy ordas ribi, hiába fullos, mehet a levesbe, az én farkamnak ne más spermája legyen a síkosító.

aug. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!