Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy férfi egyedülálló, és ennek ellenére elutasítja a szexet?
Igen van
Válogatós típus egy haverom volt ilyen, azt szerette ha nagy kihívás volt a csaj.
De később megállapodott és azt mondta bán minden egyes kihagyott szexet 😁😁
Azért mert férfi vagyok, nem dugok fűvel-fával. Kell a kémia. Ha nincs meg, hiába néz ki jól.
Nekem amúgy is az egyszerűbb, laza csajok jönnek be.
Van. Lehet, hogy szépnek tartja, de szexuálisan viszont nem izgul rá. Van két barátnőm, az egyikük ilyen kerekded, latinos szépség, szexi cuccokban, a férfiak 98-99%-a dugná. A másik barátnőm vörös, szeplős, bilifrizurával, lógó, fiús gatyákban, teljesen átlagos arccal.
Volt egy pasi, akinél bepróbálkozott a latinos barinőm, mire a srác totál zavartan benyögte, hogy ő inkább a másik csaj számát akarja elkérni. Persze jött a döbbenet, szegény pasi utána nekem mondta, hogy hiába olyan mai ideál a Z, meg mindenkinek bejön és N meg csúnya, egyszerűen "N-ben van valami". Így mondta, valamiért nem izgult rá és nem azért, mert a csajszi kezdeményezett.
Van.
Nem egyszer előfordult már.
Pl barátja volt de nem jó a kapcsolat.
Nem jött be a hölgy nekem stb..
Nincs rajtam kúrás gomb. Elég sekélyes gondolkodásra vall, hogy normális férfi minden lyukra rámegy.
3 opció lehet:
-nem elégedett magával a férfi, és tart attól, hogy egy idegen előtt beég (méret, gyors menet, akármi miatt)
-nincs kémia
-egyéb aggály (pl. kitudódik, ami gáz lenne, vagy ilyesmi)
Akire rá van írva, hogy ordas ribi, hiába fullos, mehet a levesbe, az én farkamnak ne más spermája legyen a síkosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!