Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmoziba érdemes elmenni egyedülálló heteró férfiként? 26f
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 11:38
1/11 anonim válasza:
Igen, de azzal számolj,hogy mire kijössz,nem biztos ,hogy megmaradsz heterónak.
És ez nem vicc, hanem tény.
2/11 A kérdező kommentje:
Olyan sok ott a buzzantyú?
2024. márc. 8. 12:34
3/11 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem tudom,mert soha nem voltam, nem is fogok menni.
Egy haverom,aki harmincas nős,ott ismerte meg azt a hatvanas, dagadt nőset,aki kezelgeti. Ugye elvileg hetero mindkettő.
4/11 anonim válasza:
De mit látsz ott amit neten nem tudsz megnézni otthon?
5/11 A kérdező kommentje:
Lányokkal szeretnék szexkapcsolatot, de most hogy tudom sok b*zi jár oda inkább hagyom
2024. márc. 8. 12:46
6/11 anonim válasza:
Ilyen helyekre a jó csajok egyedül nem mennek. Ahhoz hogy beszállj harmadiknak pedig atom csávónak kell lenned.
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy lenne a jó nekem hogy 2 lánnyal nem pedig úgy hogy 1 lány és két pasi😅 biszex lányok nem szoktak járni?
2024. márc. 8. 13:17
8/11 anonim válasza:
Sőt ha hozzád becsöngetnének úgy még jobb lenne, nem?
9/11 anonim válasza:
Két szexmozi van Bp-n, a Király az szinte full meleg, a Hegedűsben is elég sok van... Szóló nők kb. soha nem járnak le, párok meg teljesen változó. Van hogy egy nap 2-3 is, máskor napokig egy sem. A Gloryban, swingerekben sokkal több pár van (a swignerekben a ffi "melegedést" nem fogadják el).
Olyan hely viszont a világon nincs (a kupik kivételével), hogy beesel szóló pasiként és kiéhezett nőket találsz akikkel egyből 1+2 édeshármashozhatsz 😅
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor leteszek erről az elhatározásomról
2024. márc. 8. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!