Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Ti benne lennétek egy laza kapcsolatban, ha nem szeretnétek komolyat, de hiányzik a szex?
Figyelt kérdés
Olyan férfival, akivel valamennyire megismeritek egymást és van kémia köztetek.febr. 22. 15:16
1/28 anonim válasza:
Ahogy az élet hozza, s jól írtad ha "van kémia". Na ez utóbbi ami a bepróbálkozók 99%-ával nincs meg.
2/28 anonim válasza:
Nem hallottál még ilyen kapcsolatról?😁
3/28 anonim válasza:
Benne,de nem innen,mert itt tuti nem lenne meg a kémia :))
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó gondolatokat írtok.
De ha tegyük fel van, aki rendben van külsőre és belsőre is, valamint a társasága is egész szórakoztató, úgy akár innen is találkoznátok vele szívesen?:)
febr. 22. 15:21
5/28 anonim válasza:
Öcsisajt egy jó tanács: úgy sosem fogsz egyetlen nővel sem összejönni, hogy egyből azzal rohanod le dugni akarsz. Kb. mintha elmennél egy szórakozóhelyre és ott elrikkantanád magad "b.haszni akarok". Élőben legyél bátor amikor ismerkedni, udvarolni, kommunikálni kell ne a neten a 836. szia Móricka vagyok volna kedved... típusú pubi szintű esetlen bepróbálkozásban.
6/28 anonim válasza:
Persze, többször csináltam ilyet.
De én csak élőben ismerkedek. Különben nem tudhatom tényleg megvan-e a kémia.
7/28 anonim válasza:
#6 attól még kapni fog mindenki akit nőnek gondolnak egy csomó privit 😂
8/28 anonim válasza:
A kémia kizárólag élőben jelentkezik, és simán lehet olyan is, hogy minden más szempontból megfelel, de kémia az egy szál se.
10/28 anonim válasza:
Volt ilyen, hogy találkoztam innen valakivel, és szex lett belőle. De nem így indult a beszélgetés, hogy jössz dugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!