Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú hölgyek (40-55 évesek) milyen gyakran kívánjátok a szexet ? Több mindent bevállaltok mit fiatal korotokba? Egyedülállokent fiatalabb srac szóba johet ? Komment végén írjatok oda a korotokat is.
Szerencsére már nem annyira, mivel nem keresek már senkit.
Ugyanannyit vállalnék most is, mint régebben. Sem többet, sem kevesebbet.
Srác nem, de max. 10-12 évvel fiatalabb férfi simán, ha újra foglalkoznék ezzel.
47 év
Nem kell itt álszenteskedni, a legtöbb 40 feletti nő igenis szexközpontú.És a ropogós husit igencsak élveznék.
Nyáron hallottam egy kövér ötvenes nőst, amikor mondta a barátnőjének az utcán :
" Kiharapnám a futárt a gatyójából "
És a futár volt kb 19 éves.
Gyakrabban, mint fiatalabb koromban, pedig akkor is szexorientált voltam.
Talán több mindent bevállalnék, de ez partnerfüggő, hogy ki, mit tud kihozni az emberből.
Bejön(né)nek a fiatal srácok, ha egyedülálló lennék.
47
#Álszenteskedni. A legtöbb 40 feletti nő igenis szex központú.#
Csak egy kérdés.; Te személyesen kérdezted meg a legtöbb 40 feletti nőt, ezért vagy ennyire jól informált?
2-es vok.
Képzeld , a negyvenen felüli kolléganőim mind fiatal pasik után kajtatnak.van egy 52 éves szomszédnőm, ahhoz pedig egy max 22-23 éves srác jár fel, nyilván nem dominózni.
"Nyáron hallottam egy kövér ötvenes nőst, amikor mondta a barátnőjének az utcán :
" Kiharapnám a futárt a gatyójából ""
Ja, mert egyet hallottál ïgy beszélni, akkor már a legtöbb ugye. 🤦♀️
Többségnek van párja. Azoknál nem rúgsz labdába.
Amelyiknek meg nincs az a pénzt kívánja jobban.
Annyi erővel meg rögtön mehetsz prostihoz is.
Nem könnyebb 40 felettit se dugni. Hiába ráncosak és löttyettek.
Fiatalon se mind. De akkor is zuhan a nők szépsége a korral ez tény. Ezt csak egy nő nem értheti.
"Az esztétikum nem korfüggő." Férfi szemmel márpedig igen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!