Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Középkorú hölgyek (40-55...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú hölgyek (40-55 évesek) milyen gyakran kívánjátok a szexet ? Több mindent bevállaltok mit fiatal korotokba? Egyedülállokent fiatalabb srac szóba johet ? Komment végén írjatok oda a korotokat is.

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 08:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nyilván az életkora látszik mindenkinek. De egy érett nő is lehet vonzó és egy fiatal nő is lehet kevésbé az. Ennyit akartam ezzel mondani..

Nem minden 40-es nő ràncos és löttyedt. Remélem, ezzel azért egyetértesz?

( Megjegyzem, a férfiak szépsége is jócskán tud zuhanni a korral, ha már itt tartunk. 😀)

2021. nov. 17. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

Van rá példa persze.

De az esetek 99%-ában, egy fiatal (18) lánynak nagyon nyominak kell lennie ahhoz, hogy egy idős (>40) vonzóbb legyen nála. És minden egyes nő ezerszer szebb 18 évesen mint 40 évesen.

Én még nem láttam 40 feletti nőt aki ne lett volna legalább egy kicsit ráncos és löttyett. Ezek szerint mi mást értünk eme szavak alatt. A lényeg, hogy ránézésre már sokkal sokkal kevésbé vonzóak mint egy 20 körüli csaj. Már amelyik egyáltalán vonzó még.

2021. nov. 17. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 ízlések és pofonok.. 😉😊 Nem vitatkozom ezen. Szerencsére ahány ember, annyiféle.
2021. nov. 17. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

"Azoknál nem rúgsz labdába.

Amelyiknek meg nincs az a pénzt kívánja jobban.

Annyi erővel meg rögtön mehetsz prostihoz is.

Nem könnyebb 40 felettit se dugni. Hiába ráncosak és löttyettek."

Bátyja, szerintem te inkább hagyd ezt a témát, mert csak hülyeséget írsz.

2021. nov. 17. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Női szemmel is korfüggő az esztétikum, egy 40-es férfi a feje tetejére is àllhat, akkor sem fog úgy kinézni, mint egy fiatal.
2021. nov. 17. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kell folyton kritizálni azokat, akik 40 felett már nem 20 évesnek néznek ki. Ez a normális, mi ebben a meglepő? Senki sem marad örökké fiatal, még a folyton megjegyzéseket tévő kanok sem.
2021. nov. 18. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!