Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, milyen élmény volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen élmény volt az első orgazmusotok? Pasival történt?Vagy magatoknak okoztátok?Klitorális vagy vaginális orgazmus volt? Esetleg segédeszköztől volt?Hány évesen történt?

Figyelt kérdés
tegnap 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Klitorális és vaginális is pasival volt

Előbbinél 17 éves voltam és az első pettingem volt hát olyan fura az egyik lábam remegett is hülyén is éreztem magam

Az utóbbi meg már majdnem 30 évesen történt

Nagyon nem tudom leírni milyen érdekes . Hasonló mint az előző csak nállam ez sokkal tompább de mégis mélyen belül

Lehet azért érzem is mert nekem nagyon pici csiklóm van ami extra érzékeny és nagyon durva intenzív és látványos az orgazmusom

Ezért nem akkora nagy bumm a hüvelyi

N31

tegnap 09:03
 2/2 anonim ***** válasza:
57%

Előszőr kb 12 évesen ágyban az ujjaimtól hüvelyi. Azt se tudtam mi van (20 éve még nem volt minden elérhető a neten a felvilágosítás meg egy vicc) még mászkálni is elkezdtem hogy nem hagyja abba az összehúzódást és azt hittem valami baj van.

Azóta sincs hüvelyi orgazmusom 🤦‍♀️

tegnap 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!