Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább megalázó, izgató,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább megalázó, izgató, kellemes, vagy milyen érzés a barátnőtöket látni elélvezni egy vibritől?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk van már vibrátora, és felhozza, hogy esetleg bevehetnétek a közös játékba. Nem azért, mert veletek nem kielégítő, csak azért nektek is könnyebb lenne nem 10-15 perceket nyalni, hanem mondjuk akár ti izgatjátok őt vele, vagy ő magát aktus közben, meg ilyesmi.

(Aggódom a barátom hogyan fogadná az ötletet, pedig szerintem nagyon jó lenne neki is, mert sajnos kicsit melós neki elérni az orgazmusom.:)

Én abban is benne lennék, hogy veszünk másik vibrit, vagy más játékot együtt.:D)

Lányok/nők, ha van tapasztalatotok azt is nagyon szívesen fogadom.☺️

21L (nagyon köszönöm az őszinte válaszokat:))

2024. júl. 30. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod egy éretlen kis tinigyerek még fejben akkor lesz vele problémája. Minden más pasi kapva kap az alkalomon, hogy örömet szerezzen neked. S a pasik igen nagy részét meg kifejezetten izgatja egy lány "játszadozása".

Szóval, nyugodtan béjbi'. Ha a pasid az első kategória akkor amúgy se hullajts érte könnyeket, ha odébbáll.

2024. júl. 30. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
en vettem baratnomnek szinte mindenfele meretu vibratort, hogy megtalaljuk a tokeletes “farkat” ami a szamara a legjobb. szerintem itt nincs helye feltekenykedesnek
2024. júl. 30. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Adnám!

39/F

2024. júl. 30. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is vettem a feleségemnek.

Ő azt mondja jobb az igazi de azért nem tolja el a kezem ha játszom vele.

Ez egy darab gumi 1 motorral ha élvez hát had élvezze.

Én imádok vele játszadozni, ilyenkor tudok csak rá koncentrálni. Nem a legtutibb azt látom, hogy én más reakciókat váltok ki belőle de azért előjáték ak jó...

2024. júl. 30. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Jöhet még nyugodtan.:)

Akkor elmondom a barátomnak, aztán meglátjuk hogyan lesz. Ezek szerint ez izgató tud lenni.:)

2024. júl. 30. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ha rosszul reagal, az sokat elarul rola. de sok sikert kivanok :)
2024. júl. 30. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azért írd meg mi lett! Illetve milyen játékszerre gondoltál?
2024. júl. 30. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Páromnak is tetszik egyébként, ő szeret ezzel játszani.

Nekem orállal 5 perc kell orgazmusig, neked több idő? Első párod aki orált ad? Nekem első, de meglepően hamar sikerül elmenni tőle. (24 év alatt most kaptam először, több kapcsolatból)

2024. júl. 30. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas. Én vettem a feleségemnek mindenféle dolgot, megszerette őket. Ki tudom simán elégíteni minden elképzelhető módon, ez csak plusz.
2024. júl. 30. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Én imádom, amikor a feleségemet látom élvezni (akár segédeszközzel, akár ujjal csinálja). Izgató látni és jó tanulni belőle -mert ha megfigyeled, hogy mit, mikor, hogyan csinál, az később még jól jöhet. Hiszen ki ismerné jobban a testét, mint ő!
2024. júl. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!