Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló harmincas nőként elmennék swinger klubba. Hogy megy ez?
RMint veréb a l.szh.rra úgy rádrepülnek a kiéhezett főként biszex rémálmok, és vagy vén hájas fickók, de ha szerencséd van, csak házaspár talál be. De aznap nem maradsz bh.sz.tlan, vagyis szanaszét leszel...
Majd jönnek itt a tapasztalt swinger királyok, reklámozók.
Lényegében, kevéske betegségért cserébe dughatsz.
"Van olyan hely, ahol egyedülálló férfiakat csak az egyedülálló nők száma alapján engednek be."
Ezt nehéz elhinni, egy hét alatt csődbe menne.
"2 vagyok.
Kérdező én nem írtam, se nem mondtam még megközelítőlegesen sem, hogy megleszel erőszakolva. Csak annyit, hogy oda nem beszélgetni, kávézgatni, sütizni járnak. Hanem elsősorban dugni. De arcátlan, boldog, boldogtalan megakar majd dugni. A biszex hím neműeknek mindegy ki csak lyuk legyen. A vén szottyosok, mert abból is van bőven, a löttyed fh.sz.t szopatná, vagy ugyanez, csak még a feleség, vagy barátnő, így vagy úgy is beszáll. Lényegében, egyedül egy ilyen helyen, olyan vagy mint egy céltábla a mezőn! Nemsoká itt lesznek a "swinger etikettet kívülről fújók, akik szeretnek reklámot csinálni. Ha ennyire dugni van kedved, arra más platformot keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!