Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit reagálnátok ha kiderülne a csajotokról hogy évekig dugta egy fekete srác?26/L
Figyelt kérdés
aug. 8. 13:19
1/28 anonim válasza:
Kizártnak tartom, nem szoktam olyan buta csajoknak bejönni 🤣🤣🤣
3/28 anonim válasza:
Kiderült. Nem reagáltam semmit. Miért számítana a bőrszíne az előző partnerének?
5/28 anonim válasza:
Az,hogy előtte ki dugta nem mindegy?Ahogy az sem számít,hogy én előtte kit dugtam.Új kapcsolat,tiszta lappal indul mindenki.Az mit befolyásol ,hogy színes bőrű volt a barátja?
6/28 anonim válasza:
Kérdező, a stílusod és a kérdés alpárisága alapján erősen megkérdőjelezném a lányságod...
7/28 anonim válasza:
Egyik exemről kiderült, hogy lefeküdt párszor egy C típusúval.
Ráadásul azzal a puhos hájas disznó félével.
Kidobtam, mint macskát sz@rni!
Megundorodok még így visszagondolva is tőle, pedig több mint 10 éve volt már!
8/28 anonim válasza:
Azonnal lapát inkább dugott volna kutyával mint c....
9/28 anonim válasza:
7-es, akkor magadon gondolkozzál el, mert lehet te se vagy sokkal különb, ha neked is már TÖBB exed volt... Házasság előtt csúnya lelki bűn a szex és igénytelenség, aki váltogatja a partnerét, az meg szégyenletes amit csinál
10/28 anonim válasza:
Mivel nem vagyok rasszista és tisztában vagyok vele hogy valószínűleg előttem is volt kapcsolata így nem reagálnék rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!