Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok ha beszélgetnétek télen egy fiúval aki sapkát visel és azt hinnétek róla hogy fekete a haja, mert fekete színű a szemöldöke, de mikor leveszi a sapkát meglátjátok hogy világos szőke haja van?
Figyelt kérdés
Ha először látjátok azt a srácot.
Kíváncsi vagyok rá mert nekem ilyen. :D
Nem festem egyiket sem.
16/f
2016. jan. 12. 19:44
1/5 anonim válasza:
Minekutána kicsit se vagyok gátlásos, lábujjhegyre állnék (nemtudom milyen magas vagy) és megsimizném h igaz?! Ja... És meg is kerdezném, h igazi-e?
2/5 anonim válasza:
öcsém...te láttál már szőke szemöldökű embert?
3/5 anonim válasza:
Igen... Szinte minden szőke embert szőke szemöldökkel látok. :)
Csak nekik sötétebb szőke.
És az hogy sötétebb az még nem azt jelenti hogy hollófekete... :D
4/5 anonim válasza:
Előző kiegészítése:
Mert gondolom a kérdezőnek is teljesen fekete van.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is szinte minden szőkét, szőke szemöldökkel látok.. :'D
2016. jan. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!