Intelmes kérdése:
Lehet-e fekete öltönyzakóhoz világos nadrágot felvenni?
Figyelt kérdés
Szep napot mindnekinek! Az oltozkodeai etika kizarja-e, hogy a fekete oltonyhoz vilagos szurke nadragot vegyek fel? Szerintetek butan nezne ko, esetleg stilusosan?
Koszonom elore is!
2015. okt. 16. 15:45
1/4 anonim válasza:
Etika? :D Jó, hogy nem a technikát kérdezted ember... :DDDDDDDDDDDDDDD Szerintem inkább legyen sötét alsó és világosabb zakó, fordítva nem annyira előnyös, de én vettem már fel világos kék farmert fekete zakó alá és tök jól állt, de egy vajszínű farmert már nem vettem volna fel. :D 22/f
2/4 anonim válasza:
nem nem zarja ki bar szerintem nem tul jo ha oltonyhoz akarsz oltony nadragot legyen egyszinu ha pedig oltony +farmer akkor inkabb kek
3/4 anonim válasza:
Egyetértek a #2-sel de nehogy nekem fekete öltönyhöz barna öet vegyél mert kibelezlek.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!