Melyik üzletekben találok ehhez hasonló kabátot? Világos bézst vagy fehéret szeretnék, aminek a pereme sötét, barna vagy fekete. Lent a link. A fazon és a szín fontos csak. Nem kell rá öv, kapucni, vagy dupla soros gomb.
Figyelt kérdés
Láttam az utcán két különböző hasonló kabátot, érdekelne hogy melyik márkából, üzletben keressem, ha valaki összefutott hasonlóval írja meg.
2015. márc. 25. 13:05
1/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezeket télen szokták árulni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ennél vékonyabb anyagút láttam az utcán, kifejezetten tavaszi, csak olyanról nem találtam képet. Vászon talán.
2015. márc. 25. 13:07
3/7 anonim válasza:
Nézz szét a H&M-ben, Mangoban, Zarában, Bershkában és a Stradivariusban, ha van rá lehetőséged. Ott szoktak lenni kabátok.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval mindenhol.:D Köszi, körbenézek majd persze.
Azért ha valaki lát valamelyik üzletben ilyet, írja meg hol látta.:)
2015. márc. 25. 13:15
6/7 anonim válasza:
én kínaiban vettem tavaly tavaszit ezt a fazont kapucnija nincs egy soros gombbal, bézs színű volt fekete szegéllyel, nekem persze a full fekete tetszett.
7/7 A kérdező kommentje:
Óóó, hogy én csak béna cuccokba futok a kínaiba mindig.:D Azért ott is teszek majd egy próbát, köszi.
2015. márc. 25. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!