Szülők! Mit reagálnátok ha a 17 éves lányotok mondaná nektek beszélgetés közben, hogy ő fekete vagy félvér pasit szeretne, mert ők tetszenek neki?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 10:52
1/14 anonim válasza:
Semmit, mégis mit kéne..? Ha ők tetszenek neki, hát legyen, nem vagyok rasszista, hogy egyből el kezdjek károgni, hogy így-úgy-amúgy. A lényeg, hogy ő boldog legyen és ha ő egy félvér vagy egy néger férfival érzi boldognak magát, ám legyen.
2/14 anonim válasza:
Azt, hogy ha a külső alapján választ, csalódni fog.
3/14 anonim válasza:
"Rendben van lányom, a lényeg, hogy rendes, jó, megbízható, hívő ember legyen és ne akarjon megbántani téged soha. Úgyhogy a választásodnál arra figyelj mekkora tisztelettel és szeretettel bánik veled. Akkor mindegy milyen színű, felőlem kék is lehet." Kb ezt reagálnám.
Egyébként nem is értem a kérdés kiírásának okát. Vagy a bőrszíne alapján ítéled meg, hogy egy férfi jó választás lehet-e vagy sem.
Örülj neki, hogy a lányod megoszt veled ilyeneket.
4/14 anonim válasza:
Kulfoldon elunk, a lányomnak volt mar szenegali, marokkoi, török és Iráni szerelme is. Na ÉS?
5/14 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy rendben, de ismerje meg. Lehetne fekete barátja, de ismerje is meg, ne csak azért jöjjön össze vele mert hu de szexi.
6/14 anonim válasza:
Én is ezt mondtam, de lepontoztak. Nem rasszizmus, ha szerintem attól senki nem lesz jobb ember, ha fekete. Amíg csak az dönt, hogy hogy néz ki, sok esélye nincs az igazi boldogságra.
7/14 anonim válasza:
2. válaszolóval értek egyet, ne bőrszín alapján válasszon már, ha lehet.
8/14 anonim válasza:
Én mindig is magas, fekete hajú, mackós pasit akartam magamnak. 14 éve vagyok szerelmes a szőke, vékony, alacsony férjembe. 😂 Teljesrn mindrgy, hogy néz ki valaki, a lelke legyen rendben.
9/14 anonim válasza:
A gyerekem egy önálló személy, semmi jogom nincs megszabni, hogy ki tetsszen neki.
10/14 anonim válasza:
17eves, kamasz... Mosolyognek egyet, nem erintene meg.
Az en esetem meg a tetovalt, vagany ,motoros, rosszfiu kulso, de egy ilyen pasim se volt, max a tetovalas stimmelt eddig :D
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!