Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek nincs 20+ mérete. Szeretnétek ha akkora lenne?
Figyelt kérdés
2024. aug. 7. 10:24
11/15 anonim válasza:
Nincs 20+, de a saját méretei is van akkora, hogy nagyobbnak számítson, ennek előnyeivel és hátrányaival, szóval nem szeretnék nagyobbat.
12/15 anonim válasza:
Nem mert azzal finoman kell bánni, az én 16-osommal meg lehet veretni😁
13/15 anonim válasza:
Nem szeretném! Nekem elég, és az eddigi csajaimnak is a 18 cm-em.
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok kisfaszú, de szeretném. X-en mutogatnám, és minden nap más „kívàncsi” nőt varrnék le. Vagy másik opció, hogy akkor vele együtt legyek bzi is, mert az ekkora farkú csávók sokkal népszerűbbek a melegek körében, akik sokkal fogadókészebbek is az óriásméretre.
15/15 anonim válasza:
Egy okból lenne jó a nagy méret. Olyan pózokat is ki tudnék próbálni amit így nem. De egyébként nem kéne nagyobb. Csak útban van. Kifejezetten jó, hogy nem nagy. Sőt ha bármitől spontán merevedésem van, el is tudom rejteni. 20+ mérettel nem tudom mennyire tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!