Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak, akik tartós párkapcsolatot kerestek ès szeretnètek családot alapítani, nektek mi imponál inkább egy nőben?
Mi tetszik nektek jobban?
1.Ha jó alakja van, mert rendszeresen eljár sportolni, nagyon odafigyel az étkezésekre.
VAGY
2. Ha jó alakja van, de leginkább a genetika miatt, nem jár el külön edzeni, ès az ètkezèsre sem figyel oda nagyon.
Szerintem mindkettőben van jó, hiszen ha sokat edz akkor valószínűleg kitartó, van önfegyelme ès igènyes, viszont családalapításnál, amikor jönnek a gyerekek, kevesebb az idő, hogy magával törődjön, ès lehet, hogy elhagyja magát emiatt.
Ha viszont nem kell semmit tennie a jó alakért, akkor valószínűleg a gyerekek is örökölhetik, ès pèldàul egy szülés után is gyorsabban visszanyeri az alakját.
Most tegyük fel, hogy nincs olyan, hogy alapból is jó alakja lenne, de mellette mèg sportol is.
Házias legyen
Instán azzal posztol
Mit sütött főzött 👍👍👍
Volt aki nálam azért esett ki mert a szemetese csurig volt
Műanyag rendelt kaja dobozokkal
Mindkét esetben külsejére egyformán igényes.
A csinosság mellett még sok más szempont is van.
Hát ezen aztán még sosem gondolkodtam. Egyik választ sem érzem magaménak.
Örülnék, ha jó alakja lenne, de leszarom, hogyan szerezte. Igazából az sem baj, ha nincs annyira jó alakja. Ugyanakkor tisztelem, ha tesz az alakjáért, feltéve, hogy nem valami fontosabbnak a rovására.
"nem gondoltam volna, hogy ennyien preferálják a genetikailag jó alakot"
Hát feltételezem, az lehet preferencia oka egyrészt, hogy egyrészt kisebb eséllyel "romlik el" az alakja ha nincs ideje edzeni, másrészt nem von el fókuszt az edzés. De ez csak ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!