Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti erre hogy reagálnátok? Fiúk, azokkal a lányokkal is durvultok első alkalommal akikkel komoly kapcsolatot szeretnétek?
Már elég sok randin túl vagyunk a sráccal, és eljott az idő az első együttlétnek.
Csak pettingeltünk, és én nagyon szeretem ezt a fiút, komoly kapcsolatot szerettem volna vele, de ezek után nem biztos.
Amikor éppen én oráloztam neki, akkor a fiú erőteljesen rányomta a fejemet a farkára. Iszonyú megalázónak éreztem, és kihasználva. Azon gondolkodtam, hogy talán azért durvult ennyire, mert ő csak szexet akart, vagy esetleg lehet, hogy ő is szerelmes, de ő ezt így várja el?
Nem tudom mit gondoljak, mindenesetre elszomoritott nagyon a dolog.
Hol olvastad,hogy milyen különbség van a szex terén egy komoly,és egy nem komoly kapcsolatban?
Én sehol.Vannak az embereknek szdxuális szokásaik.Ezek vagy tetszenek,vagy nem a másiknak.
A szólás és a msgbdshélés között meg óriási a különbség.
Ha megbeszélted volna,akkor talán nem itt keresel választ a kérdésre,hanem tőle kaptad volna.
Pff..
Miss !
Te jöttél kérdezni.
Bocsáss meg hogy nem vagyok gondolatolvasó,és hogy itt is úgy kell +információkat kisztedni belőled!
"Jeleztem neki.."
Mivel jeleztél? Füsttel?
"Megfogtam a kezét."
Mondtam hogy beszélj vele.Érted mi az a beszélgetés amúgy?
Tudod mikor 2 ember elkezd egymással informaciókat cserélni.Azért hogy tisztábban értsük a masik fél gondolatait vagy cselekedeteit,valamint a mi gondolatainkat közvetítsük a másik félnek,hogy megértsen minket.Hogy ne értsük félre egymást,és ne legyen sértődés,bántódás,vagy tévhitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!