Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki nem akar komoly kapcsolatot, hanem helyette inkább szexkapcsolatot? Ha igen akkor mi ennek az oka?
Én ilyen vagyok, az oka pedig szintén az, hogy nem bízom a férfiakban, egyszerűen azért, mert eddig is szinte csak negatív tapasztalataim voltak és ismerősök párjai is össze vissza hazudnak, félredugnak szinte kivétel nélkül. Sokan közülük engem is megkörnyékeztek..
Nem mondom, hogy soha ne akarnék kapcsolatot, mert akarnék, de egyszerűen évek óta nem ismertem meg egyetlen valamirevaló férfit se. Ha majd egyszer véletlen megismerek ilyet, akkor szeretnék nyitni felé, de akkor se lesz olyan könnyű sajnos. Jelenleg viszont több fontos projekt is van az életemben, amik a következő 1-2 évben vannak napirenden, emiatt pedig nem engedhetem meg, hogy padlóra kerüljek valami pasi miatt. Tehát inkább nem is akarok semmi komolyat a következő kb 2 évben. Nem kell a dráma a nyakamba jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!