Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot vagy szexkapcsolatot akartok inkább ?
Komoly kapcsolatot szerettem volna, de úgy látszik ez egyre reménytelenebb sajnos. Így marad az álmodozás.
49f
Érdekes kérdés... az elmúlt 2-3 hónapban csak szexkapcsolatot akartam. Sajnos (COVID) idején ez nem jött össze, mindig magányos piálás és maszti lett a vége. Hatalmas volt bennem a szexuális frusztráltság.
Aztán egyszer csak elengedtem ezt az egészet, és most már nyitott vagyok valami komolyabb felé is. Jelenleg , kb 2 és fél hete ismerkedek egy csinos hölggyel, de magam számára is meglepő módon nem elsősorban a szexre hajtok, hanem szeretném minél jobban megismerni, beszélgetni, a járvány adta lehetőségek között szabadidős programokat vele eltölteni.
Eddig volt három kapcsolatom, mindegyik évekig tartott.
Mind úgy indult, hogy hittem a jövőben, a tartósságban.
Aztán három éve , mióta megint magam vagyok, rájöttem szépen lassan, hogy nem érdemes komolyra várni ...
52 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!