Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen lány mikor akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány mikor akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Általában hány évesen komolyodik meg egy olyan lány aki sokat kavar a fiúkkal és nem volt egy normális kapcsolata sem?
2021. okt. 23. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ha megtalálja azt az embert akit tényleg szeret
2021. okt. 23. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindnen nap megkérdezitek. Fel kellene fogni, hogy attól, hogy ti nem éltek, más még megteheti. Majd leáll, ha úgy tartja kedve.
2021. okt. 23. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne kor függő.
2021. okt. 23. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kortól függ. Én pl hamar kiéltem magam, bár volt kapcsolatom, de viharos volt és nagyot csalódtam. 21 voltam, mikor már azt éreztem, hogy szeretnék megállapodni egy normális férfival. De mindez mit se számít, ha nem találsz erre megfelelő embert..
2021. okt. 23. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkor, amikor te meg akarod szerezni.
2021. okt. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!