Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ijeszthette el a lányt hogy én komoly kapcsolatot szeretnék?
Figyelt kérdés
4x találkoztunk már, nagyon tetszettünk egymásnak. De utólag rájöttem ahogy kielemeztem a viselkedését hogy ő még nem igazán akarhatott komoly kapcsolatot és inkább szórakozni akar.
De én csakis komoly kapcsolatot szeretnék, nekem nincs kedvem, energiám ilyen semmijen, felelőtlen, érezelem mentes kapcsolatra ahol folymatosan produkálnia kell magát az embernek.
De olyan lányt aki tényleg komoly kapcsolatot szeretne nem lehet találni.
2021. szept. 9. 19:18
1/4 anonim válasza:
Itt egyetlen egy dolgon bukott meg a dolog, hogy nem lett tisztázva ki, mit akar. Úgyhogy igen a kérdésre a válasz.
2/4 anonim válasza:
Vagy csak töketlenkedtél, és nem haladt sehova a dolog, és megunta.
3/4 anonim válasza:
megkell dugni, ha engedni akkor miért ne, onnantól meg majd alakul
4/4 anonim válasza:
Nem kell egyből ajtóstól rohanni a házba, csak szép lassan aztán majd alakul, úgyis hamar kiderül ki mit vár a kapcsolattól.
Ismerős, is mindenkit azzal üldözött el, hogy gyereket meg esküvőt akar, szinte azonnal, de inkább tegnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!