Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komoly kérdés ről van szó,kics...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kérdés ről van szó,kicsit félek is, ez nemi betegség lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel munka utánn a haverokkal el mentünk egy bizonyos helyre ahol fizetős lányok voltak , gumi óvszert használtam a lánnyal, de tisztában vagyok azzal hogy az óvszer nem 100% os, 6-7 perc múlva haza értem és amint lehetett meg mostam a péniszem 2× is. A kezemet alkoholos kézfertőtlenítő spray el is le fújtam, biztonság kedvéért , rólam azt kell tudni hogy bevállalós srác vagyok hülyeség vagy nem , a herezacskót meg ahol a nővel érintkezhettem még ott is ahol az óvszer a péniszemen rajta volt ott is be fújtam azzal az Alkoholos kézfertőtlenítő spray el. először csípett égetett mart , aztán el múlt ma reggel meg a herezacskóm on ahol be fújtam égető érzéssel keltem , elég kellemetlen,remélem hogy ez az miatt van nem kaptam el semmien nemi betegséget vagy gombát vagy akármit , hiszen óvszert használtunk és mikor haza értem ami fertőtlenitő hatásu azt mind használtam oda lent re hogy véletlenűl se kapjak el semmit, segítsetek kicsit félek , soha nem akartam fizetős lány hoz menni éppen ezért,de már rég nincs barátnőm és már nagyon hiányzott a szex. Orvoshoz meg nem merek el menni, valaki mondana valamit segítene valahogy , köszönöm.
2021. szept. 6. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy? Fertőtlenítőt fújni oda?? Főleg alkoholosat 🤨

Nincs nemibetegséged, de az biztos h a fertőtlenítő miatt orvoshoz kell majd menned mert az nem fog elmúlni.

Maximum annyit tehetsz h veszel bephantent és bekened vele azokat a területeket ahol ég.

Legközelebb ne használj fertőtlenítőt intim helyekre!!

Vagy menj el ismerkedni h szexelhess, vagy válald a felelőséget ha kurvázol!

2021. szept. 6. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Sok nemi betegség a hugycsőn megy be. Igy a makkodat hiába fertőtleníted. Főleg n*10 perccel a dolog után.

Javaslom h komplett STD szűrésre menj s akkor megnyugszol h nem vagy tünetmentes fertőzött.

HIV és Szofilisz teszt vérből is megy, azok ingyenesek. De , Chlamydia 3, HIV 4, Szifilisz 5 hetes ablakperiodussal működik

2021. szept. 6. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehetsz nemibeteg is, de az is lehet, hogy a fertőtlenítő szétmarta a bőröd.

Gondolod vannak olyan baktériumok, amik várnak 10-15 percet mielőtt elkezdik romboló tevékenységüket? 🤔

2021. szept. 6. 08:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát figyelj a haverom nak semmi baja nem volt pedig ő 2-3 nappal előttem volt ugyan ezzel a lánnyal , meg úgy tudom hogy a kurvák nem strichelhetnek napi vizsgálatok nélkül .
2021. szept. 6. 08:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg hát óvszert használtam .
2021. szept. 6. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem írja elő, hogy a prostik nem tevékenykedhetnek vizsgálatok nélkül. Csak azért nem fognak, mert féltik a megélhetésük.
2021. szept. 6. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Vegyél aloevera first spray.. fújkodd azzal, meg kenegesd körömvirággal kenőccsel, illetve kamilla teàval. Azt pl ülőfürdőként is megcsinalhatod, nyugtatni fogja a bőrt.

Ha 2-3napon belül nem érzel javulást, keresd fel a háziorvosodat :) jobbulást!

2021. szept. 6. 09:35
 8/10 A kérdező kommentje:
én azért néha vagyis nagyon sokszor,rengetegszer rá parázok mindenre olyan dolgokra is amire értelmetlen rá paráznom, lehet hogy semmi bajom csak nem tett jót az alkoholos kézfertőtlenítő.csak elő vigyázatos akartam lenni,mert azért még is csak egy fizetős lány ról van szó,nem tudni mit kapsz el,ugy hogy minden ami fertőtlenítő azt használtam.
2021. szept. 6. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked az agyad beteg.
2021. szept. 6. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Te, hát lemarattad a pöcsöd, nem csoda hogy fáj. 🤣🤣😂
2021. szept. 6. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!