Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan online játék ami közben van lehetőség chatelni, ismerkedni lányokkal? Ha volt már innen sikersztori kérlek azt is írd le. Online társkereső köszi nem, inkább olyan érdekel ahol random alakulhat valami. Nem komoly kapcsolatot keresek :)
Random bárhol alakulhat bármi. Az más kérdés, hogy pici az esély rá. Akár COD közben is lehet ismerkedni. Mondjuk kiderül, hogy az a rohadt camper g*ci, aki folyton leszed, valójában csaj.
Vagy WOWban éppen fel akarod húzni a lvl 30-as Tauren waridat, mikor OG-ban találkozol egy pandaren monkkal, aki goldot kunyizik, de kiderül, hogy valójában csaj.
Vagy játszhatsz flyordie.hu-n sakkot, malmot, amőbát stb... Közben lehet chatelni.
Ismerek olyan párt, akik Wolfenstein ET-n jöttek össze, de az szerintem már nem nagyon népszerű. Kb. 8 éve volt.
37/N
Kb minden olyan jatekon lehet ami valos ideju es nepszeru.
Wow, lol, cod stb. Annyi hogy azt vedd figyelembe hogy ide azert nem tarskeresesi celbol jarnak fel a legtobben, de en is az egyik ilyen jatekbol ismertem meg a baratomat akivel 2 evet egyutt voltunk.
Magyar nyelvű mmorpg-ket ajánlom.
Én 10-15 éve metineztem. 2 párt is ismerek akik onnan ismerik egymást és már házasok, meg én is ott ismertem meg a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!