Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak szeretnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szeretnétek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy van olyan aki vágyik gyerekre? Hányszor szoktatok szexelni a párotokkal?

Volt olyan akinek hamar összejött?

Én kb csak olyanokat fogtam ki aki rettegett a gyerekvállalástól, 30-elmúltam és szeretnék már nagyon.

N/31

2023. dec. 25. 16:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy kizáró ok lenne, ha a kiszemeltem ne akarna gyereket, de azért jó lenne, ha lenne gyerekünk.

Sőt, egyébként nekem az sem kizáró ok, ha a kiszemeltemnek már van gyereke.

F 40

2023. dec. 25. 16:17
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Már nem. Ahhoz már öreg vagyok. Sajnos!
2023. dec. 25. 16:21
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Egy nő aki görcsösen, pánikszerűen szeretné felcsináltatni magát a semmire, ki ne szeretné? ja... megálljunk.. mégse!!!!
2023. dec. 25. 16:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tervezek
2023. dec. 25. 16:33
 5/23 anonim ***** válasza:
Igen, heti 4-5x
2023. dec. 25. 17:00
 6/23 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon szeretnék
2023. dec. 25. 17:02
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha eltudok képzelni közös jövőt akkor simán. Igazából nálam is mindegy, hogy van e gyerek vagy nincs. Viszont az élvezet ami vele együtt jár amikor tudja az ember mehet nyugodtan az a legjobb.
2023. dec. 25. 17:18
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Igen, szeretnék. De ha nem lesz, akkor sem dőlök a kardomba. Most 35 vagyok, 40 éves koromig adtam magamnak időt. Ha addig nem lesz, utána már nem vállalom.
2023. dec. 25. 17:21
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

7.: Az ilyen "élevezeted" miatt van annyi egyedülálló anyuka, mert az ilyenek mint te nem gondolnak abba bele, hogy a gyereknevelés az több évtizedes project, szemben a te 6 másodperces élvezeteddel. De pont ez mutatja, hogy mennyire vagy felelősségteljesen gondolkodó.

-

Kérdező: ne a gyerek legyen a lényeg hanem az, hogy olyan férfit találj akivel le akarod (és ő veled) élni az életét. S ha ez meg van, akkor a gyerek már automatikusan érkezik, s nem merül a fel a kérdés, hogy a férfi akar-e vagy sem.

2023. dec. 25. 17:21
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Én már nagyon szeretnék, de még nem találtam rá alkalmas nőt, aki ugyan így szeretne már velem! Írj! Kép?
2023. dec. 25. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!