Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak szeretnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szeretnétek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy van olyan aki vágyik gyerekre? Hányszor szoktatok szexelni a párotokkal?

Volt olyan akinek hamar összejött?

Én kb csak olyanokat fogtam ki aki rettegett a gyerekvállalástól, 30-elmúltam és szeretnék már nagyon.

N/31

2023. dec. 25. 16:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én szeretnék gyereket, de sajnos még nem sikerült olyan nőt találnom, akivel egyáltalán normális kapcsolatot lehetne kialakítani, nem hogy gyereket vállalni.
2023. dec. 25. 18:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

" Én kb csak olyanokat fogtam ki aki rettegett a gyerekvállalástól, 30-elmúltam és szeretnék már nagyon."

Persze hogy rettegnek, meg én is rettegtem amíg alig ismertem meg a csajt.

Ahhoz nagyon kell szeretni és ismerni is a másikat hogy legyen gyerek.

Én is akkor nagyon akartam férfiként gyereket, de nem úgy hogy egyszer kétszer dugunk és legyen gyerek.

Ahhoz mélyebb kapcsolat kell mert ott ám vannak nehéz dolgok és hamar össze lehet veszni és szakítani.

Szóval egy hónapi ismerkedés után ha megemlítette a gyereket rögtön menekültem én is.

2023. dec. 25. 18:35
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

Én szeretnék, védekezés nélkül akarok szexelni, de partnereim nem engedik

33/F

2023. dec. 25. 20:16
 14/23 kyoman ***** válasza:
0%

Én nem vagyok ellene! Ha egy nímfó csaj kérne tőlem gyereket nem riadnák el.

46f

2023. dec. 25. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Meglepő mennyi olyan vesztes van aki az életét elszúrná, csak hogy 7 másodpercre punci közelébe juthasson..
2023. dec. 25. 23:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Én csinálok neked
2023. dec. 26. 05:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok, barátnőm 30, és szeretnénk. Évek óta együtt élünk már. Jelen pillanatban olyan 2-3 év múlva tervezünk. Az már nem gátol, hogy ha gyerek lesz, hogy fogunk szexelni, mert már így is havi 2-3 alkalomra csökkent az együttlétek száma. Jelenleg fogamzásgátlót szed, úgyhogy előre megkell tervezni úgyis az egészet.
2023. dec. 26. 09:48
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Persze, ki az aki nem szeretne?
2023. dec. 26. 12:30
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Én biztos nem szeretnék, pláne egy full frusztrált vadidegennel.
2023. dec. 26. 12:35
 20/23 1Léna ***** válasza:
100%

Teljesen természetes az, hogy ennyi idősen gyerekre vágysz. Jól működik a biológiai órád.

Tényleg sajnálatos, hogy a fiúk nehezen érnek felelősséghordozó férfivá. Ebben, mi lányok is hibásak vagyunk. Túl könnyen jutnak hozzá az olcsó szexhez, nem kell fáradozniuk érte, nem kell túl sokat udvarolniuk, így nics erős kötődés sem. Tisztelet a kivételnek!

Jó tudni!

Sok lány olyan fiatalon kezdi a fogamzásgátlót szedni, amikor még a ciklusa, a hormonális szintjének a stabilitása nem alakult ki. Ilyen személyeknél a gyermekvállalás halogatása, az esetleges problémákat elfedve tartja, és nem nyújt 100%-os védelmet.

Minden megszakadt emberi kapcsolattal mindkét fél, de minimum az egyikük lelkileg sérül.

A szexuális szabadosság, az nehézzé teszi a családalapításra kész társ megtalálását.

2023. dec. 26. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!