Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti miket szoktatok mondani a férfiaknak az ágyban? Férfiak, ti mit szeretnétek, mit mondjunk?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 21:54
2/15 anonim válasza:
"Használj Daddy! A tiéd vagyok!"
48+Ffi
4/15 anonim válasza:
"Jó kislány voltam Apuci! Kapok jutalmat?"
50/ffi
5/15 anonim válasza:
"Így jó, ezt folytasd!" - maguktól nem bírnak 2-3 percnél többet egy helyeztben.
"Szólj ha lassítsunk!" - Ha érzem, hogy elsülni készül és én még szeretném tovább.
"Nyugi, duplázunk." - Ha tudom, hogy mindkettőnknek jobb lesz ha nem tartja vissza magát és van időnk/kedvem a folytatásra.
Legtöbb dologhoz nem kell beszélni, jobb a testbeszéd.
L27
6/15 anonim válasza:
Dugj meg!
Erősebben!
Még!
Jó kis ribąncod vagyok?
Leszophatlak?
Ez az bązd szét a pinâm!
Imádom a farkad!
Oh. Ez jó. Folytasd édes!
Kurj szét!
7/15 Noren1989 válasza:
A legutóbbi csaj hívő lett menet közben.
Eléggé imponàlt, de közben meg is ijesztett 😅😉😚
8/15 anonim válasza:
#7 én is csak ebben a helyzetben emlegetem Istent és Jézust🤣
9/15 anonim válasza:
Basszál szét
Fenékbe is akarom
Mindjárt elélvezek
Élvezz belém
F43
10/15 anonim válasza:
Hat az en felesegem semmi mocskosat nem akar nekem mondani :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!