Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szeretnetek a parotokat akkor letudnatok miatta mondani a szexről?
Sajnos nalunk az a helyzet, hogy a párom nem kívánja a szexet. Nem csak velem nem hanem úgy egyaltalan. Mondta h exeivel is ugyanez volt. Kapcsolat elején többször volt szex és kerdore is vontam h akkor hogy hogy.. de azt mondja nem tudja csak nem kivanja. Szerintem akkor sem kívánta csak bizonyítani akart nekem a kapcsolat elején.. Rengeteget szenvedtem mar emiatt. Sokszor át beszéltük már. Ha volt is szex akkor is azért mert én kezdemenyeztem de van h kudarcba fulladt a kezdemenyezesem is. Belefaradtam ebbe. Többé nem kezdemenyezek. Ezt megis mondtam neki.
Ezen kívül viszont tökéletes a kapcsolatunk, szerelmes vagyok bele, és soha senki sem bánt meg ilyen kedvesen velem, imád, torodik velem, de sajnos nem képes a szexre.. merevedese van ha kezdemenyezek. Azzal nincs gond. Fogalmam sincs h akkor megis mibaj lehet. Azt mondja ő sem tudja.
Nekem nem kell más rajta kívül. Az kizart h megcsaljam elhagyni sem szeretnem. Úgy döntöttem h lemondok a szexről, max kielegitem magam ha már nagyon nem bírom. De annyira szeretem h emiatt elhagyni nem tudnam..
Lehet, hogy te rogyásig odavagy érte, de hogy ő nem így érez, az 1000 %.
41F
Nem tudnék. Tegyük hozzá, valószínűleg ki sem alakult volna a szerelem, ha ilyen kevés a szex.
Ha most hirtelen valami miatt többé nem lenne lehetőségünk szexelni, akkor persze próbálkoznánk mindenféle pótmegoldással, de reálisan gondolkozva szerintem úgy járna a kapcsolat, mint az üresbe tett kocsi: lendületből még gurulna egy ideig, aztán szép fokozatosan megállna.
Azt mesélte h exe akivel 7 évig volt ő elakarta kuldeni orvoshoz.. viszont ő hallani sem akar ilyenről.
Lehet van valami amit nem mond el ezzel kapcsolatban h mi lehet nála a gond. Nem tudom.. engem nagyon megvisel. Talán titkon meg bízom benne h majd jobb lesz a helyzet.. bárcsak az lenne.:( egyáltalán azt sem tudom h lehetne segíteni neki ha elzarkozik ettől h kideritsuk mi a baj..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!