Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit kell mondani, miről kell beszélni az első randin? Lányok, mit szeretnétek ilyenkor hallani?
Első randin egy beszélgetés két irányba mehet el (már ha sikerül beszélgetnetek):
Vagy túl őszinték vagytok, és hamar kitárulkoztok a másik előtt.
A másik, hogy végtelen füllentések láncolatába csap át az egész beszélgetés, hogy a lehető legjobb színben próbáljatok feltűnni egymás előtt.
Ja és a harmadik, ami a legritkább: egy normális beszélgetés.
Hidd el nekem, hogy nem egy beszélgetésből fogjátok megismerni egymást, másnap már egyikötökök sem fog emlékezni arra, hogy mit mondott a másik, vagy miről beszélgettetek, mert többnyire az első randin az ember nem arra figyel, hogy mit mond a másik.
Én a barátnőmet első randira elvittem squasholni (akinek nem tiszta ez egy ütős sport), pont azért, hogy ne egy unalmas randi legyen, ahol leülünk egy kávézóban két asztal két oldalára és feszengünk össze-vissza, hanem, hogy csináljunk valamit.
Szerintem nektek is valami hasonló legyen az első randitok, legyen valami közös program, ahol együtt csináltok valami, egyből kifog derülni, hogy jól érzitek e magatokat a másikkal.
Sz.pj le a budiban!
Ez nekem mindig bejön, ha első randin mondom a lánynak
Szerintem nem kell ezen parázni, mert úgyse erre fogsz gondolni, ha ott leszel, hogy:"Ja igen, mondta az a csaj/srác a GYIK-en, hogy ezt kell mondani." Kérdezgesd bátran a suliról/munkájáról, a mindennapjairól, a barátairól, a szabadidejéről, hobbijáról... Amire csak kíváncsi vagy. A nők imádnak beszélni.. bár személyszerint én is inkább kérdezgetni szoktam, ha érdeklek valakit, úgyis visszakérdez, szerintem így lesz nálatok is. :) Hajrááá! És írj majd, hogy milyen volt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!