Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha mondani kellene 3 dolgot amire gyűjtöttök mi lenne az? Mi az a 3 dolog (tárgyi) amit a legjobban szeretnétek jelenleg?
Oh hogy gyűjt! :O
Akkor nem gyűjtötök-öt kellett volna írnod?
Én a kilókkal vagyok így. Vagyis nem gyűjtöm, de azért van belőle y kevés, ami nem azért van mert kötelező lennie.
Amúgy nem gyűjtök semmit és nem is ragaszkodom az anyagi dolgokhoz.
Nem vagyok valami szellemi vezető, de szerintem nem egy almás telefontól leszek boldog, vagy egy 3d tvtől, ami alig kihasználható mellesleg.
HA az egész ház felrobbanna, amikor nem vagyok benne, és minden holmim elporladna, az sem érdekelne. Szerintem ami boldoggá tesz valakit, az a lelke és azoké, akik szeretik. Ha van egy párja és gyereke, akkor meg aztán ha úgy áll hozzá, ő lehet a világ leggazdagabb embere.
Amúgy nem vagyok szegény, vagy ilyesmi, szóval nem a kényszer miatt köteleződtem erre. Hanem azért, mert érzelmek nélkül semmi sem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!