Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha piás vagyok, és előtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha piás vagyok, és előtte mondogatom, hogy jólenne lefeküdni egy sráccal, de amikor már bevagyok állva, és ugymond nem jön össze a dolog miattam, akkor lehet azt mondani, hogy csak a szám jár az ilyen dolgokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
nem emlékszek semmire a buliból,annyira hogy ott vagyunk az ágyban én ő kiment vmért,én meg utánna,és szerintem már nemis mentünk vissza, de nem birtam egy helyben maradni, meg szédültem nagyon.És ezen kivül semmire nem emlékszek semmivel kapcsolatban.Amugy nem vagyok részeges csaj.ÉS az a baj,hogy nemtudom hogy most haragszik e,vagy megérti,hogy piás állapotban kb azt se tudom mit csinálok.
2010. szept. 8. 10:44
 1/8 Szesze ***** válasza:
igen
2010. szept. 8. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy már az ciki, hogy ennyit iszol?
2010. szept. 8. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, a helyzet az, hogy piásan egy utolsó ribanc vagy. Gondolom ezt mindenki tudja rólad.
2010. szept. 8. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:
:(
2010. szept. 8. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:

hát..

1szer az életében mindenki követ el minimum 1hibát..

senki se makulátlan ha ezt a srác nem érti meg akkor nemérdemes vele foglalkozni..

azt meg hogy haragszik-e csak ő tudhatja..:)

szerintem beszélj vele hidd el ha látja hogy megbántad nem lesz gond..(ja és persze kérdezz rá mit tettél és ha durva vagy sértő akkor kérj bocsánatot)

ami meg már megtörtént nem tudsz mit tenni nem tudod megváltoztatni..de nem is kell tanultál belőle..helyrehozni meg soha sem késő semmit sem..:)

sok sikert kívánok neked és jöjjön helyre ez a kis incidens! :)

17/L

2010. szept. 8. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy hibás,de a pasit hagyd a fenébe.Még a kapcsolatom elején a barátommal,mi is ittunk otthon és én teljesen kiütöttem magam és iszonyatosan kívántam,de látta rajtam h. tök ko vagyok ezért inkább segíett levetköztetni és lefektetni aludni.Semmi baj nem volt, aranyosnak találta, h. gondoskodhat rólam.
2010. szept. 8. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Még a józan csajok se normálisak. Ittas lányokkal kezdjen az akinek két anyja van.

28f

2010. szept. 8. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
ha egyszer fordul elő nem gond gondolom fiatal vagy :) én mindig azt mondogatom 100 év múlva ugyse emlékszik rá senki :))
2010. szept. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!