Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi az amire nagyon vágytok, szeretnétek kipróbálni, de esetleg féltek vagy nem meritek el mondani a barátnőtöknek, mert esetleg attól tartotok, hogy kiakadna netán szakítana amiért ilyesmire vágytok?
Figyelt kérdés
19/L2018. jún. 10. 15:44
1/22 anonim válasza:
Semmi olyan nincs, amit ne mondtam volna neki, mert mindent őszintén elmondunk egymásnak.
De amibe nem ment bele eddig az a hármas. Engem nagyon izgatna két lánnyal, de egyelőre nem szeretné és két fiúval se, mert neki ez már sok. Megértettem és elfogadtam, nem csináltunk belőle nagy ügyet. 28/f
3/22 anonim válasza:
vannak ilyenek, de ha leírnám, akkor (megint) kitiltanának az oldalról :(
4/22 anonim válasza:
Nekem a fiatal lányok a gyengéim,kb a korosztályod, de nyilván a párom kiakadna ha megtudna hogy mindennél jobban vágyom egy ilyen kapcsolatra.. 37F
5/22 anonim válasza:
Nekem a cuckold kapcsolat bejön
6/22 anonim válasza:
Lenne pár amit nem merek elmondani!
8/22 anonim válasza:
Medical fetish (orvosos szerepjáték) domináns félként, BDSM rengeteg ága dominánsként. F, 39
9/22 anonim válasza:
Vele és egy másik lánnyal közösen egy éjjszakát eltölteni, imádom a gyengédséget és a símogatást főleg ha két lánytól kaphatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!